Energimærke

Tilbage til forsiden

Sundhedstjek af din bolig

energimaerke

Når en ejendom skal sælges eller udlejes, er det et lovkrav, at der foreligger et gyldigt energimærke på ejendommen. Energimærket er en rapport, som beskriver ejendommens energimæssige tilstand og frem for alt, hvordan den kan blive bedre. Hos TilstandsHUSET energimærker vi boliger i hele Danmark. Kontakt os derfor gerne, hvis du skal have vurderet din boligs energimærke i Århus, Kolding eller i en anden by i Danmark.

Kontakt os på telefon 27 26 47 29 og få et uforpligtende tilbud på en vurdering af din boligs energimærke.

Hvordan vurderer man en boligs energimærke?

Boliger energimærkes på en skala fra A til G, som vi kender det fra eksempelvis køleskabe og andre hårde hvidevarer. Mærket synliggøre bygningens energiforbrug og giver et overblik over de energimæssige forbedringer, som er rentable og dermed en god forretning at gennemføre. Det beregnede forbrug er en ret præcis indikator for bygningens energimæssige kvalitet i modsætning til det af sælger oplyste forbrug, som naturligvis er stærkt afhængigt af både vejr og brugsmønstre, som bygningens brugere har haft.

Få besøg af en energikonsulent

Mærket udarbejdes af en godkendt energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer, døre, varmeinstallationen samt andre parametre, som har indflydelse på energiforbruget. Vores energikonsulenter rejser rundt i hele landet og udfører energimærkningsrapporter til konkurrencedygtige priser. TilstandsHUSET er derfor det rette valg, hvis du ønsker at få vurderet din boligs energimærke i Kolding, Århus mm. til en god pris.

Bestil en vurdering af din boligs energimærke

Ønsker du at få udarbejdet en energimærkningsrapport over din bolig? Så ring til os på telefon 27 26 47 29 eller udfyld vores kontaktformular. Skal du have vurderet din boligs energimærke i Århus, Kolding eller i en anden by i landet? Så kan vi tilbyde dig en konkurrencedygtig pris!

Omkring Forfatteren

Kai Verner Jessen