Tilstandsrapporter

Tilbage til forsiden og se Danmarks billigste priser

Sundhedstjek af din bolig

TSR

En tilstandsrapport er et resultat af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen i henhold til hussynsordningen. Når man sælger sin ejendom, er man ansvarlig for fejl og mangler på ejendommen i 10 år efter salget. Dette gælder også for skader, som er skjulte, og som man ikke havde kendskab til ved salget. Dette ansvar kan man blive fritaget for, såfremt der foreligger køber en gyldig tilstandsrapport, eleftersynsrapport samt et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Kontakt os på telefon 27 26 47 29 og bestil en tilstandsrapport i Århus, Kolding eller i resten af landet.

Få et sikkert hussalg

Ordningen er skabt for at sikre private købere og sælgere, som f.eks. at undgå økonomiske krav fra køber mod sælger i forbindelse med handel af fast ejendom. Før hussynsordningens indførelse har der været mange grimme eksempler på økonomiske krav mod sælger fra køber, som kunne komme op til 20 år efter, man havde solgt sin ejendom. Dette kan undgås med en tilstandsrapport. Vi tilbyder en god pris på udarbejdelse af en tilstandsrapport i Kolding, Århus og i resten af landet.

Hvem hæfter for hvad?

Ideen bag hussynsordningen er, at de synlige skader og risiko for skader bliver registreret i en tilstandsrapport. Såfremt der er synlige skader på ejendommen, og disse burde være nævnt i tilstandsrapporten, hæfter den beskikkede byggesagkyndig, som har udført tilstandsrapporten. Skjulte skader som ikke er mulige at se ved en visuel gennemgang af ejendommen dækkes af ejerskifteforsikringen.

Bestil en tilstandsrapport af din ejendom

Kontakt os på telefon 27 26 47 29 eller via vores kontaktformular, og få et gratis tilbud på udarbejdelse af en tilstandsrapport i Århus, Kolding mm. Det kan virke uoverskueligt med alle disse rapporter og forsikringer, der skal udarbejdes ved et hussalg. TilstandsHUSET står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får en tryg hushandel.

Omkring Forfatteren

Kai Verner Jessen