Tilstandsrapport i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og omegn

Se Danmarks billigste priser TSR

Står du overfor en hushandel? Så er det en god ide at få udarbejdet en tilstandsrapport. En tilstandsrapport er med til at sikre både sælger og køber i forbindelse med skader og mangler, der kan opstå i huset efter at salget er gennemført. Hos TilstandsHUSET er vi specialister i at udarbejde tilstandsrapporter, og vi dækker hele landet.

Få et tilbud på en tilstandsrapport i Haderslev, Sønderborg, Aabenraa og omegn på telefon 27 26 47 29 i dag.

Hvorfor få en tilstandsrapport?

At få en tilstandsrapport er en rigtig god ide, hvis du ønsker at sikre dig selv. En sælger er efter en hushandel ansvarlig for de mangler og fejl, der viser sig i huset de næste 10 år efter, at handlen er gennemført. Dette inkluderer også skader, som sælger ikke havde kendskab til, da handlen blev indgået. Med en gyldig tilstandsrapport, eleftersynsrapport og et tilbud på ejerskifteforsikring, kan sælger blive fritaget for dette ansvar. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tilstandsrapport i Aabenraa, Sønderborg, Haderslev eller omegn.

Hvad indeholder en tilstandsrapport?

Efter en gennemgang af huset bliver der registreret synlige skader og hvilke skader, der er risiko for, at der opstår i den nærmeste fremtid. Hvis der er synlige skader, der ikke bliver nævnt i tilstandsrapporten, er det den beskikkede byggesagkyndige, der hæfter for skaderne. Hvis der er skader, der ikke kunne ses via en visuel gennemgang, er det ejerskifteforeningen, der dækker.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et tilbud på en tilstandsrapport i Sønderborg, Haderslev, Aabenraa eller en by i omegnen? Så står vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport på telefon 27 26 47 29. Hvis du foretrækker at kontakte os skriftligt, kan du anvende vores kontaktformular. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Omkring Forfatteren

Kai Verner Jessen