Energimærke i Haderslev, Sønderborg, Aabenraa mm.

Se Danmarks billigste priser TSR

Hos TilstandsHUSET tilbyder vi energimærkningsrapporter i hele Region Syddanmark til konkurrencedygtige priser. Vores energikonsulenter har mange års erfaring inden for energimærkningsrapporter, og de er alle godkendte energikonsulenter. En energimærkningsrapport giver en meget præcis indikator over en ejendoms reelle energiforbrug.

Bestil en vurdering af din ejendoms energimærke i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg eller i en anden by i Region Syddanmark på telefon 27 26 47 29.

Skal din ejendom sælges eller udlejes?

Så er det bestemt ved lov, at der skal være et energimærke på ejendommen, der er gyldigt. I en energimærkningsrapport er den energimæssige tilstand for ejendommen beskrevet, og der er noteret, hvad der kan gøres for at forbedre energiforbruget i ejendommen. Vores energikonsulenter har god erfaring med at vurdere ejendommes energimærke i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev mm.

Hvad vurderes energimærket ud fra?

Når vores energikonsulenter skal vurdere en ejendoms energimærke, er der flere ting, der skal undersøges. De undersøger blandt andet kvaliteten af ejendommens døre, vinduer, isolering, varmeinstallationer og andre steder, der kan have indflydelse på ejendommens energiforbrug. En ejendoms energimærke vurderes ud fra en skala, der går fra A til G, hvor A er det bedste.

Få et tilbud på en energimærkningsrapport

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en vurdering af din ejendoms energimærke i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg eller et andet sted i Region Syddanmark, så kontakt os på tlf. 27 26 47 29. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig om vores tilbud og priser. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Omkring Forfatteren

Kai Verner Jessen